Home > Projecten > Winkelcentrum de Heuvel, Eindhoven
Terug naar overzicht

Winkelcentrum de Heuvel, Eindhoven

Winkelcentrum de Heuvel, Eindhoven

In 2013 is gestart met de modernisering van dit winkelcentrum in het centrum van Eindhoven. Dit is tevens gepaard gegaan met een naamsverandering van "De Heuvelgalerie" naar "Heuvel". Ook de verlichting wordt hierbij aangepakt, te beginnen met de compleet vernieuwde kelder, waar de grootste H&M van Nederland sinds september haar deuren heeft geopend. Het verlichtingsniveau is aanzienlijk verhoogd, zonder dat daar meer energie voor nodig is. Door toepassing van led downlights en koofverlichting van Fosnova (MicroLiset HE) krijgt de Heuvel een veel frissere en modernere uitstraling, zonder aan gezelligheid in te leveren. De eerste verlichting in de kelder, nu direct bereikbaar vanaf de parkeergarage, laat zien hoe je met moderne led-verlichting de aantrekkelijkheid van een winkelcentrum aanzienlijk kunt verhogen. Onderzoek toont aan dat goed licht doet verkopen. Deze upgrading zal voor alle winkeliers van de Heuvel een verbetering zijn.