Home > Projecten > Maxwell electronicawinkel, Panningen
Terug naar overzicht

Maxwell electronicawinkel, Panningen

Maxwell electronicawinkel, Panningen

Maxwell heeft recent haar winkel in ‘thuishaven’ Panningen heropend, na een flinke renovatie waarbij een nieuw verlichtingsconcept geïntroduceerd wordt.

 

Logo Maxell

 

Maxwell Panningen is in het zuiden van het land al 80 jaar een begrip op het gebied van huishoudelijke apparatuur. De tijd is niet stil blijven staan en de technologische ontwikkelingen gaan sneller dan ooit. Maxwell was toe aan een nieuw concept en is daarom compleet verbouwd! Donderdag 28 mei j.l. is de winkel heropend.

Met deze heropening geeft Maxwell een moderne invulling aan de elektronicazaak. Daarbij is ook voor een nieuw verlichtingsconcept gekozen. Met de nieuwe verlichting verlaat Maxwell het imago van discounter met de rijen elektronische producten verlicht door TL armaturen. Met de nieuwe trackspots in warm wit krijgt de winkel een moderne, warme uitstraling.

In deze overzichtelijke en vriendelijke winkelsfeer helpen de deskundige Maxwell­adviseurs graag met het maken van de juiste keuze. Bovendien biedt Maxwell een nog groter assortiment dan in de winkel te zien is, door de directe koppeling naar de webshop. Terwijl u als klant geniet van een kop koffie, laten de Maxwell­adviseurs u direct zien welke producten er nog meer zijn. Hebt u uw keuze gemaakt, dan bezorgen zij het apparaat desgewenst gratis bij u thuis. De hoogste service en de laagste prijzen gaan hand­in­hand bij Maxwell.

 

Een nieuw verlichtingsconcept

Bij de keuze van de juiste verlichting werd Maxell geadviseerd door Rexel, met wie al jarenlang goed wordt samengewerkt. Toen Maxwell met een eerste voorstel voor de winkel layout kwam, werd hierna door Rexel een eerste lichtplan bij bedacht. Hierbij werden CDM trackspots voorgesteld, wat een heel andere uitstraling gaf, dan de traditionele TL verlichting. Toch moest eigenaar Rob Frencken zijn vader overtuigen dat dit een stap in de goede richting was. Iets wat pas nadat de winkel inclusief verlichting na 3 maanden voltooid was, pas lukte. En niet alleen zijn vader was tevreden, ook de klanten waren enthousiast over het resultaat. Dit nieuwe winkelconcept zal dan ook verder over de winkels uitgerold worden de komende jaren, waarbij al gedacht wordt aan additionele verbeteringen om de klanten nog beter te kunnen adviseren. 

 

Voor meer informatie, kijk op http://www.maxwell.nl

Pupil radiobouwdoos van Maxell na de oorlog