Fosnova LED VIVID

Hoog rendement LED VIVID  bronnen voor perfecte weergave van verlichte kleuren (CRI > 95). Deze nieuwe technologie zorgt voor een uniforme kleurverzadiging. Dit is de reden waarom deze bronnen  vooral geschikt zijn voor toepassing waar reflecties, transparanten, goede kleur en witte kwaliteit erg belangrijk zijn.

The LED VIVID (Vivid betekent levendigheid) serie werd ontwikkeld op basis van een nieuwe parameter voor "kleurverzadiging".  Een verlicht object wordt mooier in het zichtbaar licht. Veel meer levendigheid door juiste LED-verlichting! Met de VIVID LED´s worden hoge CRI  indexen de standaard.

In verschillende commerciële sectoren dienen verlichtingssystemen te voldoen aan specifieke eisen, zoals  bijvoorbeeld  het benadrukken van de kleur van voedsel of het beoordelen van kleding, huishoudelijke artikelen, maar ook de meest exclusieve items. Dit kan worden bereikt met de nieuwe COB LED VIVID  technologie. Dankzij een groter gamma gebied treedt een betere kleurverzadiging op. Zo verkrijgt men een grotere herkenbaarheid en dientengevolge verbetering van het uiterlijk en kleuren  van de verkoopwaar in de winkel. Ook hier geldt; goed licht verkoopt beter!

Klik op de afbeelding hieronder en bekijk het filmpje voor meer informatie over kleurweergave:

Fosnova LED VIVID

Meer weten? Download de complete folder of stuur een mail naar verkoop@attiva.nl of bel 070-3172700

Fosnova LED VIVID