Home > Over Attiva

Over Attiva

Attiva is sinds 1998 leverancier van professionele lichtprojecten en is exclusief importeur van Disano en Fosnova armaturen in Nederland. Disano heeft een breed lichtassortiment van functionele en decoratieve armaturen met een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Met dit uitgebalanceerde verlichtingsprogramma zorgt Attiva ervoor dat ieder project compleet en optimaal verlicht wordt.
Eerlijke lichtberekeningengedragscode lichtberekeningen

Waarom een NSVV gedragscode?
De verschillen qua interpretatie van de diverse aangeboden lichtberekeningen ontstaan doordat uniforme regels voor het berekenen van een lichtplan ontbreken. Wat dient er ingevoerd te worden en wat dient men als uitvoer te presenteren? Dit om tot een goed appels met appels vergelijk te kunnen komen voor de opdrachtgever. Die ‘standaard’ heeft de NSVV in nauwe samenwerking met de NLA (Nederlandse Licht Associatie) nu ontwikkeld in de vorm van een gedragscode. Partijen die zich hieraan conformeren, gebruiken dezelfde uitgangspunten  voor hun berekeningen. Door de input te documenteren, wordt de uitkomst van de berekening vergelijkbaar met andere berekeningen.

Waarom verlichting van Attiva?

Bij Attiva staat de klant centraal, houden wij ons aan de afspraken en heerst er een goede sfeer. Wij zijn snel en flexibel en bieden wij een goede projectondersteuning op basis van lichtontwerpen en –berekeningen en advies op locatie.